banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERLE YEMEKTE BULUŞTU
Şanlıurfa’nın Birecik İlçe kaymakamı Oktay Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Çakmak, Çiftlik İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kerim Kaya ve okul öğretmenleriyle beraber, 2011 Seviye Belirleme Sınavında başarı gösteren ve taşıma merkezi bir ilköğretim okulu olan ÇİFTLİK İ.Ö.O öğrencileriyle birlikte yemek yedi.

Yemekte konuşan Kaymakam Erdoğan: “Öğrencilerimiz, katılmış oldukları Seviye Belirleme Sınavında başarılı olmuşlardır. Bu başarıları en az aileleri ve kendileri kadar bizleri de memnun etmiştir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, saygı değer öğretmenlerine de, bu hizmette verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve onlara büyüdüklerinde ne olmak istediklerini sordu.

Kaymakamla aynı masayı paylaşan ve mutlulukları her hallerinden belli olan öğrenciler de, başarılarında, Kaymakamlığımızca kendilerine dağıtılan SBS hazırlık kitaplarının katkısının olduğunu ve bunun yanı sıra öğretmenlerinin de özel çaba ve gayretleriyle bu başarıyı elde ettiklerini söyleyerek: “İlçe Kaymakamı ile birlikte aynı masada oturmak ve beraber yemek yemenin kendilerine büyük bir heyecan kattığını ve bunun kendilerinde unutulmaz bir anı olarak kalacağını” ifade ettiler.



Öğrencilerin yoğun sevgi gösterileri ile karşıladığı Kaymakam Erdoğan: “Tüm öğrencilerimize, içinde bulunduğumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında başarılar dilerim. Çiftlik İlköğretim Okulu öğrencilerimiz, 2011 yılı Seviye Belirleme Sınavında üstün başarılar göstererek bu ödüllere hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, eğitim hayatı boyunca kendilerine başarılar dilerim.” diyerek başarılarını değişik hediyelerle ödüllendirdi.




GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.