banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı Uğur Demirkol

KAŞİP seçimleri yapıldı

Kamu Şirket Personelleri Derneği Genel 1.olağan genel kurul toplantısını yaptı. Kongrede Nusret Hakan Aydın güven tazeledi.

 

Kamu Şirket Personelleri Derneğinin1.olağan genel kurul toplantısı 05 Temmuz 2011 Salı günü Şair Nabi Kültür Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

 

KAŞİP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Kalkan’ın hazırlamış olduğu dernek faaliyetlerini anlatan sunum ile Mali İşler Başkanı Habib Çakmak’ın Gelir-Gider ve tahmini bütçe açıklamalarının ardından Genel kurula bütün üyelerin katılmasıyla oylamaya geçildi.

 

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sayın Mehmet Altun’un Divan Başkanı seçilmesinden sonra başlayan genel kurulda gündemdeki konuların görüşülüp karara bağlanmasından sonra tek liste halinde yapılan oylamada Nusret Hakan Aydın tekrar genel başkanlığa seçildi.

 

Yeniden Genel başkanlığa seçilen Nusret Hakan Aydın; “1.Olağan Genel Kurula katılan bütün üye arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasında “Hep Birlikte Hizmet Sözü” veren Nusret Hakan Aydın “Bundan sonra daha çok çalışıp daha çok ses çıkaracağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.