banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karlıova'da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde TEOG sınavında dereceye giren öğrenciler Kaymakamlık tarafından ödüllendirildi.

Karlıova ilçesinde 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Kasım ve Nisan aylarında gerçekleşen TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere Kaymakamlık tarafında bilgisayar hediye edildi. Hükümet Konağı konferans salonunda gerçekleşen törende, dereceye giren yaklaşık 20 öğrenci başarılarından dolayı ödüllendirildi.

Ödül törenine Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Garnizon Komutanı Binbaşı Ulaş Kuşaklı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal ve Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız katıldı.

Törende öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, “Başarı elde eden bütün öğrencilerimizi, onları yetiştiren veli ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarı elde etmesi bizim başarımızdır. Her daim öğrencilerimizin yanında olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum.” dedi.

Dereceye giren bütün öğrencilere bilgisayar hediye edilirken, Türkiye ikincisi ve il birincisi olan İklima Turan’a ise Kaymakam tarafında bilgisayar ve telefon hediye edildi.      

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.