banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Karaköprüde yön levhaları asıldı

Karaköprü Belediyesi, sürücü ve yayaların gidecekleri yere kolayca ulaşmasını ve trafik akışının rahatlaması için kavşaklara ve yol güzergâhlarına yön bilgi levhaları yerleştirdi.

 

Karaköprü Belediyesi, bir yıl boyunca yaptığı teknik incelemeler sonunda beldede trafik yön bilgi levhalarının olmadığını tespit etti. Sürücülerin ve yayaların gidecekleri bölgeleri bulmakta zorluk yaşadığını, özellikle şehir dışından gelenlerin bu konuda zorlandığını tespit eden Karaköprü Belediyesi söz konusu kavşaklara ve yollara gece ve gündüz rahatlıkla görülebilen trafik yön bilgi levhası yerleştirdi.

 

Karaköprü belediye başkanı Av.Nihat Çiftçi, Trafiğin güvenli bir şekilde akması, Karaköprü’de yaşayan veya kente gelen konuklarımızın ulaşmak istedikleri yeri kolaylıkla bulabilmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Sürücülerin gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde özel malzemelerden yapılan yön levhaları teknik bir çalışma ile hizmete sunuldu. Ayrıca bu yeni levhalarımız Avrupa Birliği’nin öngördüğü dünya standartlarında. Karayolları standartlarında uygun harf yükseklikleri ve ebatları ile sürücüler levhaları rahatlıkla görüp okuyabiliyor olduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada şöyle dedi “Yaklaşık 1 yıldır bu konu ile ilgili arkadaşlarla gerekli teknik çalışmaları yaptık. Karaköprü’de daha önceden trafik,  sinyalisazyon ve levhalama anlamında hiçbir çalışma yoktu, bunları yapıp bitirdik. Yön aslında bir yabancının gelip o kenti rahat bir şekilde, merkezi noktalara gitmesini ve ulaşmasını sağlıyor. Artık Karaköprü büyüyor gelişiyor, buraya gelen yabancı misafirler yön levhalarını kullanarak istedikleri yere rahat gidebilirler. Şuan montaj çalışmaları yapılıyor birkaç gün içinde Gap bulvarında ve diğer yerlerde tamamı ile bitirilip hizmete girecektir. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.