banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

KARAKÖPRÜ BÜYÜK BİR ŞELALEYE KAVUŞUYOR-video

Karaköprü Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü teknik bir çalışma ve planlama ile Akpınar Dere Islah Projesi çalışmalarında eğimli ve atıl durumda olan alanları değerlendirmek amacıyla büyük bir şelale yapımını gerçekleştiriyor. İş makineleri ile yapımına başlanan şelale, 60 m uzunluğunda 3 kademeden oluşan saatte 1467 ton su devir dayımı yapabilecek.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “İKİ AY İÇERİSİNDE HİZMETE SUNULACAKTIR”

Yapımına başlanan büyük şelale çalışmasını yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, şunları söyledi; “Akpınar deresinde yapmış olduğumuz peyzaj çalışmalarında eğimli olan alanları Karaköprü’müz için en iyi şekilde değerlendirmenin uğraşı içersindeyiz. Teknik arkadaşlarımız bu alan üzerinde bugün üzerinde gezmiş olduğumuz alan üzerinde çalışma yaptılar. Bu bölgede 60 m uzunluğunda 3 kademeden oluşan büyük bir şelale planladılar. Şuan da da yapımına başlandı şelalemiz yapılıyor. Gerçekten Karaköprü’müze burada yaşayan inanlarımıza çok güzel bir görsellik verilecek. İnşallah tüm çalışmalarımız 2 ay içerisinde bu projemizi hayata geçirmektir. Ben öncelikle emeği geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğümdeki tüm teknik arkadaşlarıma Müdür beye ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Karaköprü’müze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.