banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Kara; Urfalılar çok misafirperver

Geçmişe bakıldığında Şanlıurfa ve çevresinin hep ikinci planda kaldığının görüldüğünü söyleyen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Mehmet Kara, “Dışarıdan Şanlıurfa’nın dışarıdan farklı görülüyor. Ama geldiğim zaman çok şaşırdım. Çünkü Urfalılar çok misafirperver, çok cana yakın.” diye konuştu.
Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Kablama, Ramazan Başak, Mustafa Taşdönderen, Abdullah Coşandağ ve Genel Sekreter Mustafa Kılıçel, SGK Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Kara’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Urfa için büyük bir şans olduğunu kaydeden SGK Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Kara, yeni plan ve projelerinin olduğunu kaydetti. Köyleri ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyeceklerinin altını çizen Kara, “Vatandaşlar yorulmasın, yoğunluk olmasın diye internet üzerinden sorular alıyor ve cevaplarını da en kısa zamanda veriyoruz.” dedi.

ŞUGİAD olarak, hükümetin 2023 hedefine katkı koymak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Harun Kablama da, Şanlıurfa ve ülke için yapabilecekleri katkılar için her hafta aksatmadan toplandıklarını söyledi. Şanlıurfa’nın, Türkiy’nin tahıl ambarı olabileceğini de iddia eden Kablama, “Yeni yılın ilk 6 aylık döneminde 3 yurtdışı gezisi, 3 ‘Tecrübe Konuşuyor’ programı kapsamında ükemizin en büyük işadamı ve sanayicilerinin katılacağı tecrübe paylaşım toplantıları düzenleyeceğiz. Aynı zamanda başka bir programımız olan ülke tanıtım toplantılarında Ankara’da bulunan yabancı büyükelçileri davet ettik. Urfalı işadamlarımıza bu ülkeleri tanıtmak istiyoruz. ŞUGİAD Dergisi de iş dünyasında heyecan oluşturdu. İkinci sayısını da yakın zamanda yayınlaya cağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.