banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kamu Kurumlarında Kalitenin Önemi Sempozyumu

Şanlıurfa Belediyesi’nde birim müdürlerine, sorumlularına ve EFQM proje ekibine, TSE Ordu Temsilcisi Ufuk Ersoy tarafından “Kamu Kurumlarında Kalitenin Önemi ve Müşteri Memnuniyeti” adlı bir sempozyum gerçekleştirildi.
       Şanlıurfa Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce Belediye Meclis Salonu’nda organize edilen sempozyumda, TSE Ordu Temsilcisi, TSE Ankara Personel ve Sistem Belgelendirme Daire Başkanlığı Uzmanı BTG-Eğitmen Ufuk Ersoy tarafından katılımcılara kalitenin önemi ve müşteri memnuniyeti hakkında önemli bilgiler verildi.
     Serbest piyasa ekonomisinde rekabetin önemi, başarıya giden yolda kalitenin vazgeçilmez bir unsur olduğu, kaliteyi düşünmeyen kamu kurum ve kuruluşların ayakta duramayacağı v.b ana başlıkların ele alındığı sempozyumda, birim amirleri, sorumluları ve EFQM proje ekibi kendi arasında fikir alışverişinde bulundu.
     Sempozyum hakkında bir açıklama yapan TSE Ordu Temsilcisi Ufuk Ersoy, “Serbest piyasa ekonomisinde rekabet edebilmenin en önemli faktörü kalitedir. Kalite başarıya giden yolda bugün dünyada göz ardı edilmeyecek unsurların başında gelir. Kaliteyi düşünmeyen, ona önem vermeyen kamu kurumları ise ayakta duramazlar. Bu kurum ve kuruluşların geleceği maalesef belirsizdir. ISO 9000 kalite çalışmalarında ön planda daima hizmet sunulan müşteridir. Günümüzde müşteri memnuniyeti çok önemli bir konu olup hedef her zaman müşteri memnuniyetidir” dedi.
     Şanlıurfa Belediyesinin her geçen gün kalite çıtasını daha da yükseltmeye çalıştığını belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 2005 yılından bu yana yürütülen kalite çalışmalarında asıl amaçlarının, Şanlıurfa halkına kaliteli, sağlıklı, zamanında ve hatasız bir hizmet sunmak olduğunu söyledi.  
    Fakıbaba, “Uzun zamandan bu yana yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde amacımız hizmet verdiğimiz Şanlıurfa halkına kaliteli, sağlıklı, zamanında hatasız verimli hizmet sunmaktır. Bu hizmetleri verirken konusunda uzman, deneyimli ve eğitimli elemanlarla hizmet çıtasını her geçen gün daha da artırmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa için hizmet kalitemizin bir yaşam biçimi haline gelmesi hususunda hedeflerimiz var. Bu hizmetlerimizi kalite anlayışıyla gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.
    Halka verilen hizmetlerin daha kaliteli bir şekilde verilebilmesi için eğitimli personellerin yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Fakıbaba, “TSE ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde kamu kurumlarında kalitenin önemi konulu bir sempozyum gerçekleştirilmiştir. Bundan böyle de hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için bu tür eğitimlerin devam edeceğine inancım sonsuzdur. Hedefimiz, Şanlıurfa halkına daha iyi hizmet vermek suretiyle daha güzel, daha yaşanabilir, çağdaş, modern bir Şanlıurfa emanet etmektir” diye konuştu.

 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.