banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

KALDIRIMLAR TEHLİKE SAÇIYOR

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Ahmet Bahçıvan caddesinde bulunan sokak aydınlatma direklerinin kırılması sonucu açıkta kalan elektrik kabloları tehlike saçıyor.

Akçakale Ahmet Bahçıvan Caddesi’nde ilçe Belediyesinin Cadde ve sokakları aydınlatmak ve çevreye güzel görüntü vermek için kaldırımlara monte ettiği aydınlatma direkleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kökünden sökülüp alınınca açıkta kalan elektrik kabloları özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

Ahmet Bahçıvan Caddesi sakinleri;  Yetkililerin istenmeyen bir durumla karşılaşılmaması için gerekli önlemin biran önce alınmasını istedi. Çocuklarının dışarı çıkmasından bile korktuklarını aktaran cadde sakinleri, “gerekli önlemlerin alınması için ille de birilerinin ölmesi mi gerekir.” diyerek sitemlerini dile getirdi.

Mustafa Güçlü / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.