banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Kaçak Yapı Sahiplerine Uyarı
Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, kaçak yapı inşa eden vatandaşları uyardı.
Akçakale'nin Fevzi Çakmak Mahallesi bitim noktasında bulunan ve hazineye ait olan tarım arazisi üzerinde geçen yıl yapılan kaçak inşaatlar, Şanlıurfa il özel idaresi tarafından yıktırılmıştı. Ancak aradan bir yıl geçmesinin ardından bazı vatandaşların aynı yerlerde inşaat yapmaya başladıkları görüldü. Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Fevzi Çakmak Mahallesi bitim noktasında yeniden kaçak inşaatların yapıldığını öğrenince, hazineye ait arazi üzerine kaçak inşaat yapan vatandaşları uyardı. Kaçak inşaat yapan
vatandaşların yanına giden Kaymakam Aygöl, "Burada kaçak inşaatı yapıldığı için onlarca evin yıkıldığını bilmiyor musunuz? Neden tekrar burada inşaat yapıyorsunuz. Burada yaptığınız inşaatların hiçbir geçerliliği yoktur. Eğer elinizde tapu varsa gösterin. Olmadığına göre burada inşat yapamazsınız. Bu inşaatları durdurun" dedi.
Kaymakam Aygöl, daha sonra jandarma ve özel idare yetkililerine, kaçak inşaat yapan vatandaşların isimlerinin alınmasını ve haklarında tutanak tutulmasını istedikten sonra bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.