banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

İZMİR 2010 Fuarı'nda Urfa Tanıtılıyor…


 

Urfa, “TRAVEL TURKEY İZMİR 2010” Fuarı’nın da Gözdesi Oldu…

 

9 – 12 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Travel Turkey İzmir 2010 – Turizm Fuar ve Konferansı düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşen Travel Turkey İzmir 2010 – Turizm Fuar ve Konferansı, yurt içi ve yurt dışından turizm temsilcilerini İzmir’de buluşturdu.   

Travel Turkey İzmir 2010 – Turizm Fuar ve Konferansı’nda Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın öncülüğünde Şanlıurfa Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliğinin katkılarıyla açılan Şanlıurfa standı, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.  

K.K.T.C Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla düzenlenen açılış töreninin ardından stantları dolaşan davetliler Şanlıurfa standında güzel vakit geçirdiler.

 İlk günde yaklaşık 5 Bin kişinin ziyaret ettiği Şanlıurfa standını gezen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a ziyaret anısına Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri tarafından gümüş işlemeli bir vazo hediye edildi. 

Travel Turkey İzmir 2010 – Turizm Fuar ve Konferansı 12 Aralık 2010 tarihine kadar ziyaretçilere açık kalacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.