banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İşte elektirikleri kesilecek mahalle

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sorumluluk alanı içerisinde bulunan Şanlıurfa merkez ilçede bulunan Ahmet Erseven mahallesinde bulunan yeni kurulan Trafo postasının devreye alınması çalışması yapılacaktır.

Şehir arıza İşletme Şefliği kontrolü bu işin yapılabilmesi için 23.07.2011 Cumartesi günü saat 05.00-07.00 saatleri arasında çalışma yapılacağından dolayı belirtilen yerlerde enerji kesintisi olacaktır. Ayrıca Şanlıurfa merkez ilçede bulunan Şair Nabi mahallesi, Bahçelievler’in bir bölümü, Korukent’in bir bölümü, Abide Park civarı, 11 Nisan Stadı çevresi, Atatürk Bulvarı çevresinde bulunan yeni kurulan Trafo postasının devreye alınması çalışması yapılacaktır.

Şehir arıza İşletme Şefliği kontrolü bu işin yapılabilmesi için 23.07.2011 Cumartesi günü saat 05.00-08.30 saatleri arasında çalışma yapılacağından dolayı belirtilen yerlerde enerji kesintisi olacaktır.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.