banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İstanbul'a Çalışmaya Gidiyorum Dedi, Cesedi Bulundu

Bulunan ceset 22-23 yaşlarında Hasan Erdem'e ait olduğu iddia ediliyor.
İddiaya göre Hasan Erdem askerden geldikten sonra Viranşehir'de iş bulamayınca İstanbul'a gidiyorum diyerek evden ayrılmış. Yaklaşık bir haftadır kendisi ile irtibat kurulamamış. Su Deposunda Çocukların cesedi görmesiyle olay polise bildirildi. Olay yerine gelen Emniyet teşkilatı güvenlik çemberi oluşturdu.

Daha sonra Olay yerine tedaş, İtfaiye ve ambulans çağrıldı. Yapılan kısa değerlendirmeden sonra Yeni Mahalle Muhtarı Aslan Gezer, Olay yeri ekibi ve itfaiyeden oluşan bir ekip yaklaşık 30 metre yukarıda bulunan cesedi aşağı indirmeye çalıştılar. Cesedin şişmesinden dolayı normal yollardan indirilmesi mümkün olmayınca İtfaiye arabasının merdivenleri kullanıldı. Cesed en tepeye çıkarılarak iple sarkıtıldı ve merdivene indirildi.

Yaklaşık 3 saat süren çalışmadan sonra cesed bulunduğu yerden indirilerek ambulans ile Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Belediye görevlilerinden edinilen bilgiye göre cesedin hiç bir şekilde şebeke suyuna ulaşmadığı dolayısıyla şebeke suyundan vatandaşların rahatlıkla faydalanabileceği bildirildi.





bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.