banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

İş adamından okula ek bina

 Midyat’ta hayırsever iş adamı Leventoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zübeyir Baş tarafından Fahrettin Önen ilkokuluna yaptırılan ek bina düzenlenen törenle eğitim öğretime açıldı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, İşadamı Zübeyir Baş, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulkadir Altay, Fahrettin Önen İlkokulu Müdürü Sevgi Oğuz, Fahrettin Önen Ortaokulu Müdürü Vahit Aslan ve okul idaresi katıldı.

İşadamı Zübeyir Baş, açılış sırasında yaptığı kısa konuşmada okula bir ek bina yapılması için kendisine gelen talepten dolayı bir veli olarak sorumluluk hissettiğini ve bu sorumluluğu yerine getirmenin onurunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Baş, “Bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Okul müdürü Sevgi Oğuz’u daha önce de yaptığı hizmetlerden tanıyordum. Bize bu teklifle geldiği için şahsım adına ona çok teşekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Sevgi Oğuz da Haziran ayında okulda göreve başladığı zaman gözüne çarpan en önemli eksikliğin derslik eksikliği olduğunu belirterek, “Okullarımızın imkânları çok kısıtlı. Fiziksel anlamda bazı düzenlemeler yaptık ama derslik yapmaya gücümüz yoktu. Geçen eğitim öğretim yılında dört sınıfımız ortaokul binasında ders görmek zorunda kaldı ve bu da büyük sıkıntılara yol açtı. Zübeyir Bey sağ olsun bize vakit ayırdılar ve bu sorunumuzu kısa sürede çözdüler.” diye konuştu.

Yapılan dersliklere işadamı Zübeyir Baş’ın ismi verilirken, törenin sonunda Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, işadamı Zübeyir Baş’a plaket verdi.

Fahrettin Önen İlkokulu’nda 450 öğrenci öğrenim görüyor. Yeni yapılan dersliklerde ise 50’ye yakın öğrencinin öğrenim göreceği belirtildi. (Adnan Oğuz İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.