banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

İpekyol da tel, kazaları önler mi?

Son bir ay içersinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği İpekyol’daki refüjlere nihayet korkuluk yapılmasına karar verildi. 5 gün içersinde tamamlanacak çalışmaların ardından vatandaşların yolu yaya olarak kullanmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

 

Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak bilinen ve son bir ayda 5 kişinin hayatına mal olan İpekyolu’na nihayet korkuluk yapılmasına karar verildi. Birçok acının yaşandığı ve skandallar ile gündeme geldiği halde yetkililerin umursamadığı yoldaki refüjlerdeki korkuluk yapımına başlandı. 5 gün içersinde tamamlanacak çalışmaların ardından yolun yaya trafiğine kapatılması amaçlanıyor.

 

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren vatandaşlar “Bunca acı yaşandı, kayıplar verildi. Ve tüm bunların ardından yeni yeni yaya trafiğinin önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Şimdiye kadar yetkililerin akılları neredeydi. Bunca kayıp vermeden önce neden böyle bir çalışma başlatılmadı. Yazık günah burada hayatını kaybeden aileler şimdi perişan. Yetkilileri bu geç kalan çalışmadan ötürü kınıyoruz” diye konuştular

Şahin Öznur / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.