banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

İmza Kampanyası Başlatılar.

 Şehrin en işlek üç caddesinde başlatılan imza kampanyasına Viranşehir halkının yoğun ilgisinin olduğu gözlendi.
VİSTOP il yapma tanıtım sorumlusu Aladdin Milli, "Şanlıurfa'nın 90 kilometre doğusunda yer alan Viranşehir yaklaşık 200 bin nüfusu ile 33 ilden büyük. Suriye sınırına en yakın en büyük ilçedir. İpek Yolu üzerinde il olma kriterlerinin tamamını taşıyan Viranşehir'in il olmayı hak ediyor" dedi.
İlçenin en işlek 3 caddesinde başlatılan imza kampanyasına halktan büyük destek geldi. Yoğun ilgiden dolayı imza kampanyasının Pazartesi gününe kadar devam edeceği belirtildi. İl olma çalışmalarının sadece bunla sınırlı kalmayıp il olana kadar bu tür faaliyetlerin devam edileceği belirtildi. Bu arada 25 Nisan Pazar günü Viranşehir YİBO civarında il olma festivali VİSTOP tarafından düzenleneceği bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.