banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut elemanı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba

İmece usuluyla artezyen kuyusu açtılar

Okul müdürülüğünü olan Şanlıurfa eğitimciler derneği başkanı Ahmet Öztürk, "Niyet hayır olunca akıbette hayır oldu" diyerek özetledi.

 Bölgenin en güzel ve en kaliteli suyu bu okulda çıktı diyen Okul Müdürü Öztürk;  "İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Ama üç şey sona ermez. Bunlardan biride herkesin faydalandığı ve varlığı devam ettiği müddetçe sevabı da devam eden hayırlardır. Bunları yapanların, yapımına katkı sağlayanların amel defteri kapanmaz ve sevabı sürekli olur dusturu gereği, Bizde burda Allah rızası ve köydeki çocuklarımız için eğitimci arkadaşlarımız ile bu kuyuyu kazdık ve çocuklarımıza hediye ettik. Güle güle kullansın ve kana kana içsinler" diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.