banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

İmam Hatip Lisesi öğrencileri Arapça yarıştılar VİDEO

Ziraat Odası Konferans Salonunda  Kız İmam Hatip Lise'leri arasında ve Milli Eğitim Konferans Salonunda Erkek İmam Hatip Lise'leri arasında gerçekleşen programa katılan Başkan Güvenç burada öğrencileri tebrik ederek dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

 

            Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e  Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.

 

            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak dereceye giren öğrencilere 40 Cumhuriyet altını hediye ettiklerini vurgulayan Başkan Güvenç; “Öncelikle başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, böyle güzel bir organizasyonu yaptıkları için. Yarışan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bu programa 40 tane Altınla destek verdik. Biz İmam Hatipleri seviyor ve her zaman destek vereceğiz”. dedi.

 

            Geçmiş dönemlerde İmam Hatip Liselere yönelik baskıcı tutumdan bahseden Güvenç, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak sadece İmam Hatip Liseleri değil bütün öğrencilere her zaman destek vereceğiz” diyerek özgürlüklerin gelindiği noktaya dikkat çekerek geleceğin daha aydınlık olacağını öğrencilerin gözlerindeki ışıltıdan gördüğünü ifade etti.

 

            Eğitim çalışmalarına ve yatırımlarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin verdiği katkılarından dolayı teşekkür ettiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in her programda bizim yanımızda olmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bize her zaman ümit veriyor teşekkür ediyorum” diyerek dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

 

            Başkan Güvenç daha sonra dereceye girenlere ödüllerini verdi. Güvenç son olarak öğrencilerle toplu fotoğraf çekerek Şanlıurfa’yı bölgede temsil edecek öğrencilere Urfa adına başarı beklentilerini dile getirdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.