banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

ilk özel Tıp MerkezinE ziyaret

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanvekili ve beraberinde ki heyet Ceylanpınar’da açılan ilk özel Tıp Merkezini ziyaret etti.

Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Hasan Karaoğlan, Belediye Başkan yardımcısı, Meclis üyeleri ve beraberinde ki heyet, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan, Kadın Hastalıkları, Genel Cerrahi, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye ve Acil Servis hizmetleri verilecek olan Özel Ceylan Tıp merkezine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Vekili Hasan Karaoğlan, il merkezine 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesinde böylesi modern bir sağlık kuruluşunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yetkililerden hizmetleriyle ilgili bilgi alan heyet bir süre Tıp Merkezinde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.