banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

İlk kez Park Gördüler

Hayatında ilk kez salıncak, tahterevalli ve kaykay gören çocuklar, kaykayda kaymak için adeta bir birlerini ezdi. Salıncak ve kaykayda kaymak isteyen çocuklar doyasıya eğlendi. Okul bahçesine yapılan 23 Nisan Parkı çocuk bahçesine altı adet salıncak, bir adet kaykay ve üç adet tahterevalli yapıldı. Köy öğretmenlerinin özverili çalışması ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın katkıları ile yapılan parkın açılışını, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve Milli Eğitim
Müdürü İsa Temelci yaptı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Şefik Aygöl, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın katkıları ile yapımı gerçekleşen çocuk parkı öğrencilerimize hayırlı olsun. Okul bahçesi müsait olan okullarımızda çocuk parkları yaparak öğrencilerimizin oyun dünyasını geliştirmeliyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimleri yanı sıra zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmalıyız. Çocuk parkının
öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ise, "Öğretmenlerimiz bize gelip 'köyümüze çocuk parkı yapacağız' dediler. Bizlerde gerek iş makinelerimizle olsun gerekse malzeme konusunda kendilerine yardımcı olduk. Şu anda çocuklarımızın coşkulu bir şekilde oyunlarını görünce bende onlar gibi heyecanlandım. Belediye olarak eğitime her zaman katkı sağlamaya hazırız. Ben öğretmenlerimizin bu gayretli çalışmalarından dolayı onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Mutlu oldukları gözelerinden okunan öğrenciler ise, okullarına çocuk bahçesi ve parkı yapımında yardımcı olan yetkililere teşekkür etti. Öğrenciler okullarına 23 Nisan Parkı açıldığından dolayı mutluluklarını dile getirdi.
Öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri parkta eğlenmek için izdihama neden oldu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.