banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

İlci, “Gençleri Makamında Kabul Etti”

Harran Üniversitesi tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen “Ülkem İçin 10 Gönüllü Gün, 1000 Gönüllü Genç” projesi kapsamında 33 Gönüllü genç 4-13 Şubat tarihleri arasında Şanlıurfa’ da çeşitli okulları ziyaret ederek dezavantajlı çocuklarla bir araya gelecek.
Proje kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen gençler Proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Akif Nacar ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Makamında gençleri kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Ülkem için 10 Gönüllü Gün, 1000 Gönüllü Genç’ adlı projede; Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine ülkesinin her karış toprağını bir, her bir ferdini kardeş bilen gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Batıdan doğuya uzanan bir kardeşlik köprüsü kurmaya gönüllü olan bu gençlerimiz İlimizin Süleymaniye, Yakubiye ve Eyyübiye semtlerinde bulunan okulları ziyaret edecek ve dezavantajlı çocuklarla birlikte biraya gelecekler “dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin konuşmasından sonra bir açıklama yapan “Proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Akif Nacar ise ‘Ülkemizin genç nüfus oranının çok yüksek olduğu ilimizde çocuklarımıza daha fazla ilgi gösterebilmek ve sosyal kaynaşma sağlamak amacı ile bu projeyi yürütmekteyiz. Proje çalışmaları kapsamında dezavantajlı bölgelerimizde en az 500 çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından gençlere çeşitli hediyeler veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci daha sonra günün anısına dair fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.