banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İkra-Der'den Salavat Kampanyası
Şanlıurfa'nın Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Nisan ayında düzenlenecek Kutlu Doğum Haftası etkinliğine kadar "500 Milyon Salavat" kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın amacını dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırmak, zaman israfını önlemek, Allah'a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati artırarak, topluma peygamber sevgisini aşılamak olarak özetleyen Dernek Yetkilisi Hüseyin Şeker,

kampanya sayesinde toplumdaki peygamber sevgisinin canlı kalacağını kaydetti.Geçen yıl Siverek Kalesinde düzenlenen kutlu doğum etkinliğine yoğun katılım olduğunun altını çizen Şeker, "Geçen yıl halkımızın yoğun katılımıyla düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize kadar peygamber sevdalısı olan halkımız tarafından 155 milyon salavat çekilmişti. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm Siverek halkının bu salavat kampanyasına katılmasını istiyoruz. İslami değerlerin unutulmaya ve unutturulmaya çalışıldığı ve kutlu doğum ayının yaklaştığı şu günlerde tüm Siverek halkının Kainatın efendisine salavat getirerek manevi bir atmosfer içerisine girmesini istiyoruz. Etkinliğimizin tarihini şimdilik 20 Nisan olarak belirledik. Etkinlik tarihi netleşince konu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. Salavat kampanyamıza katılmak isteyen tüm peygamber aşıkları 0 536 602 0535 nolu telefonu arayarak, istedikleri miktarda Salavat-ı Şerif alabilirler" dedi.
Siverekhaberleri.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.