banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İKİ BİN AİLEYE PARA YARDIMI

Siverek Belediyesi 2000 aileye para yardımında bulunuyor, Ramazan ayı öncesi ve 2500 aileye gıda yardımının yapılmasının ardından bu kez Belediye Başkanlığınca aynı ailelere 50 TL para yardımı yapılıyor.

Siverek Belediyesi 2000 aileye para yardımında bulunuyor, Ramazan ayı öncesi ve 2500 aileye gıda yardımının yapılmasının ardından bu kez Belediye Başkanlığınca aynı ailelere 50 TL para yardımı yapılıyor. Konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı şunları kaydett; ''Yıl içerisinde Beyaz Masa ekibimizle birlikte yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin tespit edilmesi için çalışmalar yaptık yaptığımız çalışmalar sonucunda tespit ettiğimiz 1. dereceden  yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin gıda yardımlarını adreslerine teslim ettikten sonra aynı ailelere 50 tl para yardımı yapmaya başladık. Para yardımlarını banka veya PTT aracılığı ile yapmak istemedik yoksul ve yardıma muhtaç ailelerimizin banka ve PTT önlerinde kuyrukta beklememesi için para yardımlarını elden imza karşılığı biz yapıyoruz birçok yoksul ve yardıma muhtaç yaşlılarımıza para yardımlarını evlerinde teslim edeceğiz dedi.’’

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.