banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

İHH BU KEZ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

İHH VAKFI URFA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN  DEVAM EDİYOR

Geçen hafta Pazar Salı (27 Mart 2011) günü Urfa Merkez kenar mahallelerdeki 75 yetimi sevindiren İHH İnsani Yardım Vakfı bu kez de Halfeti İlçesi Çakallı Köyü Hasari-İslim ÖZTÜRK İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerini ile  Siverek  ilçesi Karpuzcu köyü İ.Ö.Okulu öğrencilerini sevindirdi.

Ş.Urfa İHH gönüllüleri Salı günü Halfeti İlçesi Çakallı Köyü Hasari-İslim ÖZTÜRK İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerine hazırladıkları yardımları götürüp okullarında öğretmenlerinin huzurunda teslim ettiler. Siverek İHH Gönüllüleri de yardımları Siverek  ilçesi Karpuzcu köyü İ.Ö.Okuluna götürüp öğretmenlerinin huzurunda öğrencilere teslim ederek öğrencileri sevindirdiler.

 Yardım kolilerinde; ayakkabı, çorap, okul çantası, giyim eşyaları, oyuncak çeşitleri, kırtasiye malzeme setleri vebenzeri eşya vardı.

Öğrenciler çok sevinirken Halfeti İlçesi Çakallı Köyü Hasari-İslim ÖZTÜRK İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm SAVAŞ ve Anasınıfı öğretmeni Merve PALUT “Okulumuzun başvurusu üzerine öğrencilerimize yaptığınız yardımlardan dolayı, okuluz öğretmenleri, veliler ve minik öğrencilerimiz adına İHH Vakfı’na ve İHH Şanlıurfa Temsilciliğine teşekkür ederiz” dediler. Okul Müdürü  İHH Şanlırfa İl Temsilcisi Behçet ATİLA’ya teşekkür yazısı takdim etti.

Behçet ATİLA, yaptığı konuşmada “amaçlarının minikleri sevindirmek olduğunu, bunu sırf Allah rızası için yaptıklarını, bu faaliyetlerinin zaman zaman farklı şekillerde devam edeceğini, Allah izin verirse önümüzdeki hafta Suruç ilçemizdeki yetimleri sevindireceğini” söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.