banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Hırsızlar, büyükbaş hayvanları çalıyorlar

Şanlıurfa’da hırsızlar et fiyatların artmasıyla hırsızlar büyükbaş hayvanlara yöneldiler. Önceki gün Şanlıurfa merkeze bağlı Balatan Köyünde 50 yaşındaki H. T. İsimli köylünün üç büyükbaş hayvanı hırsızlar tarafından evinin önünden çalınırken, Dağeteği Köyünde ise 6 adet büyük baş hayvan çalındı.

 

Dağ eteği köyünde 32 yaşındaki M. Ö’ye ait ahıra giren hırsızlar ahırdaki köpekleri zehirleyerek öldürdükten sonra ahırda bulunan 6 büyükbaş hayvanı çaldılar.

 

Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde ise büyükbaş hayvanları çalmak isteyen hırsızlar bu kez yakayı ele verdiler.

 

Harran’ın Meydankapı köyünde A. B.’ye ait ahırdan hayvanları çalmak isteyen Gaziantep-Nizip nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki Ş., Suruç nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki M., 19 yaşındaki M. S. Ve 17 yaşındaki F. B. Köylüler tarafından suçüstü yakalandılar.

 

Jandarmanın köye gelmesi ile gözaltına alınan zanlılar Şanlıurfa’da adliyeye çıkarıldıktan sonra Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Diğer hırsızlıklarla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.