banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Hilvanlı miniklere Dost Eli VİDEO

75. Yıl Okulu bahçesine kurulan standındaki yardımlar Dost Eli yardım, Eğitim ve Kültür Derneği görevlileri, belediye personeli ve öğretmenler nezaretinde dağıtıldı. 300 öğrencinin yararlandırıldığını ifade eden Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tütek, bu tür yardımlaşma organizasyonlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Kaymakamlık ve Belediyenin girişimleriyle Hilvan'daki muhtaç öğrencilerin yardımına koşan Dost Eli Yardımlaşma Derneğinin yardım paketi dağıtımında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

"Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği İstanbul'dan buralara kadar gelerek 300 öğrencimize yardım getirdiler. Dernek başkanı ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

 

Bayık daha sonra öğrencilere seslenerek " Geleceğimiz sizlersiniz, içinizde geleceğin belediye başkanları, mühendisleri, öğretmenleri sizler olacaksınız. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Hepinize Başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.