banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Hilvan'da kaza 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde meydana gelen kazada 2 bayan ve bir çocuk yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Akşam Saat 19 sıralarında Hilvan Yatılı İlk Öğretim Okulu önünde bir taksi ile minibüs çarpıştı.

 

Hilvan Yatılı İlk Öğretim Okulu yemekhanesinde Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Kurum amirleri ile STK temsilcilerin toplantı yaptığı esnada, okul önünde bulunan trafik polisinin uyarılarına rağmen Celalettin A. yönetimindeki 31 VZ 478 plakalı minibüsün hatalı dönüşü nedeniyle Özlem Topal yönetimindeki  63 B 0431 plakalı taksi hızını alamayarak çarptı. Çarpmanın etkisiyle takside büyük hasar meydana gelirken, Araçta bulunan 3 yaşındaki Ahmet Topal ile Zeliha Dilkılıç isimli kadın yaralandı.

 

Bakan Çelik’i takip eden ambulans okul önünde meydana gelen kazaya müdahale ederek yaralıları Halfeti Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol daha sonra açıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.