banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hiç görmediği Konya da adına fatura geldi

Şanlıurfa’da bir vatandaşın adına çıkarılan cep telefonu hattı ile “dolandırıcılık yapıldığı” başka bir kişinin ise hiç gitmediği bir şehirde adına çıkarılan cep telefonu hattı ile “yüklü” bir miktarda konuşulan fatura geldiği iddia edildi.

 

Adına çıkarılan Turkcell hat ile başkalarının dolandırıldığını ve dolandırılan kişilerin şikayeti ile her şeyden habersiz 26 yaşındaki Z. K. İsimli kız, kimlik bilgilerini çalan ve bu kimlik bilgilerine “cep hat”tı verenleri tespit etmek için dün Polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

 

HAYATINDA HİÇ GİTMEDİĞİ KONYA’DAN ADINA HAT ALINMIŞ!

Haleplibahçe mahallesinde ikamet eden 29 yaşındaki B. A. İsimli kadın ise hiç gitmediği Konya’da adına çıkarılmış Vodafone hattından yüklü miktarda kullanılmış fatura geldiğini belirterek, kimlik bilgilerini çalan ve bu kimlik bilgilerine “cep hat”tı verenleri tespit etmek için dün Polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

 

ADINA HAT ALIP KULLANDILAR, İCRA GELİNCE ÖĞRENDİ

Üçüncü olay ise yine dün ortaya çıktı. Alınan bilgiye Şanlıurfa Merkez Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden 43 yaşındaki Mahmut K. İsimli şahsın evine icra geldi. İcra sebebinin ise adına kimlik bilgileri kullanılarak çıkarılan “avea” cep hattının olduğunu fark etti.

Kimlik bilgilerini çalan ve bu kimlik bilgilerine “cep hat”tı verenleri tespit etmek, ayrıca “icra takibinin” kaldırılması için dün Polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

 

Her üç dolandırıcılık olayı ile ilgili Emniyet Güçleri soruşturma başlattı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.