banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hem karne hem tablet aldılar VİDEO



Karaköprü İlçesi Karne dağıtım töreni Karaköprü İlçesi Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ALAY’ın katılımıyla Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi’nde  karne ve tablet dağıtım töreni yapıldı.
Karaköprü ilçesinin  ve Şanlıurfa ilinin eğitimdeki modern yüzü Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi gerek fiziki donanımı gerekse teknolojik imkanları  ile okulu görenleri büyülerken bugün bir çok özel okulda olmayan  geniş kapsamlı kütüphanesi, spor kompleksi, fitness salonu, fen , Müzik, yabancı dil ve bilgisayar laboratuvarları gibi geniş imkanlarını Şanlıurfa öğrencilerine sunmaktadır.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca faaliyetlerinden dolayı bir çok öğrenciye kitap okuma alışkanlığını zenginleştirmek için kitap hediye edildi. Okul Müdürü Ümit Yaşar Ayşegül Kaman Anadolu Lisesinin Şanlıurfa’nın Eğitim ve Öğretimine katkısının çok fazla olacağına inandığını belirterek bu zengin imkânların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.