banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile Batman Merkez TOBB İlkokulunu ziyaret ederek sınıfları gezdi ve öğrencilerle buluştu.

Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi ziyaretinde Uygulama Merkezi Müdürü Veysi Aksoy’dan bilgi alan Aslan, Uygulama Merkezi atölye ve sınıfları tek tek gezerek engelli öğrencileri dinledi, atölyelerde yaptıkları eğitim çalışmalarına eşlik etti. Aslan, ziyaretinde engelli öğrencilere kışlık bot dağıtımının ardından öğretmenlerle bir araya geldi.

“Anne rahmine düşen her canlının yaşama hakkı vardır” diyen Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, “Engelli olmak bu sevgili çocuklarımızın tercihi değil. Bizim gayemiz ve hedefimiz onlara engelsiz bir yaşam sürebilecekleri bir eğitim imkânı sunmak. Sevgiyle ve sabırla eğitimlerini en iyi şekilde vereceğiz. Eğitim camiası olarak eğitimsizlik nedeniyle kaybetmeyi göze alacağımız bir tek öğrencimiz olamaz” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, daha sonra Bayındır Mahallesinde eğitim veren Batman Merkez TOBB İlkokulunu ziyaret etti. Aslan’ı, Okul Müdürü Abdulazim Yıldız karşıladı. Okul hakkında Yıldız’dan bilgi alan Aslan, sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti. Aslan, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi.

Burada öğretmenlere seslenen Aslan, “Sevginizi vermediğiniz çocuğa bilgi de vermezsiniz. Bize emanet edilen çocukları sevgi ile değerlerine bağlı bir şekilde eğiteceğiz. Eğitimcinin hedeflediği çalışmanın merkezinde insan olmalı, benim projelerimin merkezinde her zaman insan vardır. Hedefimiz fark yaratan bir eğitim anlayışı ve iz bırakan öğretmenler olmalı. Bunun için öğretmenlerimizin görüşünün yer alacağı, en doğru yönetim anlayışını uygulamak için önem verdiğim, ‘Öğretmen Buluşmaları’ projesini başlattık.” diye konuştu.

Aslan, öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledikten sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.