banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Hastane Önünde Kavga


Edinilen bilgiye göre, Mehmet K. isimli şahıs hasta olan eşini Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kadın yoğun bakıma alınırken, Mehmet K. ise hastane acili önünde beklemeye başladı. Bu sırada Mehmet K.'yı arayan bir kişi kardeşlerinin Tarım Reformu önünde kavga ettiğini ve kavgada darp edildiğini söyledi. Hastanede eşinin olduğunu belirten Mehmet K. bir süre beklerken, kardeşlerini darp eden zanlılardan Mustafa ile Ahmet K.'nin polis aracında hastaneye getirildiğini gördü. Mehmet K., polis
otosundan indirilen Mustafa ile Ahmet K.'ye saldırmak istedi. Kısa süreli yaşanan arbedeye polis müdahale etti. Mehmet K.'nin yakınları polis tarafından gözaltına alınarak üzerleri arandı. Polis ikinci bir kavganın yaşanmaması için Eğitim ve Araştırma hastanesi acilinde bekleyen grubu dağıttı. Kavganın büyümesini önleyen polis ekipleri, daha önce darp olayına karışan Mustafa ile Ahmet K. polis aracına bindirilerek hastaneden uzaklaştırıldı. Polis, daha sonra Mehmet K.'yi de gözaltına alarak Yenişehir Polis Karakolu'na götürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.