banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Hasankeyf'te eğitimi değerlendirme toplantısı yapıldı

Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim-öğretimin kalitesini artırmak, TEOG, YGS-LYS sınavları, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını görüşmek ve idareciler arası diyalogu artırmak amacı ile her ay farklı bir okulda yapılması planlanan toplantının ilki Hasankeyf Ortaokulunun ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantı, Kaymakam Faruk Bülent Baygüven Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül, Şube Müdürü Edip Kocaman, Hasankeyf’teki okulların müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Kaymakam Faruk Bülent Baygüven, ilçenin eğitim sorunları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer idarecilerden brifing aldı.

Toplantının ardından Kaymakam Baygüven ve okul müdürleri, Teknoloji Tasarım sergisini gezerek, öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.