banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Hasan Ergün güven tazeledi

TARIM-İŞ Sendikası  Ceylanpınar Şubesinin 9. Olağan genel kurulunda Hasan Ergün yeniden başkanlığa seçildi.

Ceylanpınar TİGEM  Lokalinde hafta sonu yapılan kongrede Hasan Ergün ve yönetim kurulu tek liste halinde seçimlere gitti.

Yapılan seçimler sonucunda Hasan Ergün yeniden başkanlığa seçilirken , Halil Benice Şube Sekreterliğine , Kadir Amaç Mali Sekreterliğe, Hüseyin Altuğ ve Sıtkı Ökten Şube Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiler.

 Denetim Kurulu üyeliklerine ise Cemal Karatay, Sinan Ceylan ve Bilal cıvık seçilirken Şube Disiplin kurulu üyeliklerine ise Haran Tarhan, İbrahim Halil Ekinci ve Bayram yapacak seçildiler.

 Tarım-iş Ceylanpınar Şube Başkanı Hasan Ergün, “ Tarım işçilerinin örgütlü bulunduğu sendikamızda Birlik ve beraberlik içersinde genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Tüm üyelerimize bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.