banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

HARÜSEM Milli Eğitim Müdürlüğü İle Protokol İmzaladı

Harran Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi HARÜSEM ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında birlikte meslek eğitimleri ve sertifika programları düzenlenmesine dair protokol imzalandı. 
Düzenlenen imza töreninde Üniversite Adına Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Müdürü Dr. Şerafettin Turan protokola imza attı.
İmza töreninde konuşan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şerafettin Turan konuşmasında Şanlıurfalı gençlerin daha iyi eğitim alabilmeleri konusunda her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. 
Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın konuşmasında HARÜSEM'in yaptığı meslek eğitimlerini bundan sonra MEB ile birlikte düzenleyeceğini, MEB'in denetimine açtıklarını ve MEB'in birikimlerinden yararlanacaklarını belirtti.
HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan bu işbirliğiyle daha da güçlendiklerini ve bundan sonra MEB onaylı meslek eğitimleri ve sertifika programları düzenleyebileceklerini ifade ederek, göreve geldikleri günden beri yaptıkları tüm çalışmalarda kendilerine destek olan Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın'a ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şerafettin Turan'a teşekkürlerini sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.