banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Harran Üniversitesini kimler yıpratmak istiyor?


Harran Üniversitesindeki bazı akademisyenlerin desteklenmediğine dair çıkan çeşitçi haberlerden sonra Üniversiteden tokat gibi yalanlama cevabı geldi. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada iddiaları çürüten belgeli cevap geldi.
Bahse geçen akademisyenlerin yurtdışında uluslararası bir kongrede sunulması için, Haziran 2017'de üniversite tarafından K17111 ve K16176 no’lu BAP projeleri ile destek sağlandığı açıklandı.
İŞTE ÜNİVERSİTEDEN YAPILAN O AÇIKLAMA:
Üniversitemiz ile ilgili çıkan haberler asılsızdır

Üniversitemiz hakkında son günlerde yıpratma amacıyla asılsız haberler yayınlanmaktadır. Aşağıdaki konuları açıklama gereği duyulmuştur.

1. Üniversitemiz tıp fakültesinde çalışan iki öğretim üyesi yaptıkları bir akademik çalışmanın üniversitemiz tarafından desteklenmediğini iddia ederek üniversitemizi yıpratıcı ifadeler kullanmışlardır. Bu iddiaların aksine bahsedilen çalışmanın yurtdışında uluslararası bir kongrede sunulması için, Haziran 2017'de üniversitemiz tarafından K17111 ve K16176 no’lu BAP projeleri ile destek sağlanmıştır.
2. Bu öğretim üyelerinden birisi; hastanenin rutin işleyişinde adaptasyon gösteremediği, bölüm içinde sürekli sorun çıkardığı ve hastalara faydalı olacak ameliyatlarda gösterilmesi gereken performansı göstermediği için, çalıştığı birim tarafından yapılan soruşturma sonucunda disiplin cezası almıştır.
3. Bahsi geçen öğretim üyelerinden birisi bölümündeki başka bir öğretim üyesi ile hastane'de emniyete intikal eden bir kavga yapmıştır. Hastanenin işleyişini, güvenliğini sağlamak ve kavganın tekrarını önlemek amacıyla başka bir birime geçici olarak görevlendirilmiştir.

Ayrıca bu kişiler yaptıkları asılsız haberlerle üniversite yönetimini terör örgütleri ile bağlantılı gösterdikleri için haklarında soruşturma başlatılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hb 6 yıl önce

Afyonlular...

Avatar
muhsin günay 6 yıl önce

Harran üniversitesinde herşey dört dörtlük işlemekte olup emeği geçen herkesten Allah razı olsun

Avatar
Mesud 6 yıl önce

Yapanlar yapacaklarını yapmışlar zaten kimsenin bir şey istediği yok. Evli evine..