banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Harran Üniversitesinde mezuniyet coşkusu

HRÜ Osmanbey Kampüsü’nde düzenlenen 2013-2014 eğitim öğretim dönemi mezuniyet törenine Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Urfa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, üniversitelerinin rektör ve rektör yardımcıları, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, her yıl öğrenci sayısı ve bölümlerin arttığını belirterek, bu yıl 5 bin 940 öğrenciyi mezun etmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyen prof. Mutlu, "Öğrencilerimiz bir çok alanda öğrenme olanaklarından yararlandı. Özellikle son zamanlarda yapmış olduğumuz gerek fiziksel, gerekse zihinsel değişiklikler üniversitemizi olması gereken yerlere taşımaya başlamıştır” dedi.


Prof. Dr. Mutlu’nun konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından üniversiteyi başarıyla tamamlayan öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Ailelerinin ve arkadaşlarının alkışları arasında mezun olan öğrenciler, müzik eşliğinde kep fırlatarak, doyasıya eğlendi. Havai fişek gösterisinin de yer aldığı mezuniyet coşkusu, öğrencilerin hep birlikte havaya kep atması ve Yüksek Sadakat Grubu'nun konseriyle sona erdi.
Bu arada mezuniyet coşkusunda bir grup öğrenci, Diyarbakır Lice’de yaşanan olayları protesto etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.