banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Harran Üniversitesin'de yeni dekanlar ve müdürler atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Şanlıurfa'da bulunan Harran üniversitesine atanan yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik 5 fakülte 1 Enstitü, 1 Yüksek okul ve bilgi işle dairesi başkanlıklarına yeni atamalar yaptı.

Rektör Prof. Dr. Çelik'in yeni atamalarına göre Rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Esra Siverekli'nin dekanı olduğu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demir atanırken, Prof. Dr. Hasan Akan'ın dekanlığını yaptığı Fen-Edebiyat Fakültesine yeni dekan olarak Prof. Dr. Ekrem Bektaş atandı.

Bu yıl öğrenci alımı yapan  Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Zehra Yılmaz, Prof. Dr. Recep Gündoğan'nın yerine Ziraat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Bekir Erol Ak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halil Çiftçi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ali Rıza Öztürkmen, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğne Prof. Dr. Fuat Dilmeç Atandı.
Fakülteler, Yüksekokulu ve Enstitüsü atamaları yapan rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, İdari kadroya da yeni atama yaptı. Üniversitenin bilgi işlem dairesi başkanlığına Bakır Bütün'ün yerine daha önce de bu görevi yapmış olan ve hali hazırda Tıp Fakültesi sekreterliğini yapan Bayram Parlak atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mazi 5 yıl önce

Denecek çok şey bazıları hakkında ama kulağınızı kirletmeyim. Harran azar azar temizleniyor çok şükür.

Avatar
Köyün Delisi 5 yıl önce

Yazık oldu Hasan AKAN'a. Halbuki ne çok projeleri vardı. Harran Üniversitesi çok ciddi bir yöneticiyi kaybetti.

Misafir Avatar
mardini 5 yıl önce @Köyün Delisi

hadeee behhhh :)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Urfali Abdi 5 yıl önce

ONLAR ERDI MURADINA, BIZ CIKALIM KEREVITINE.. BU FAKIR GARIBANLARA BU MAKAMLARI COK GORMEYIN.. NETICEDE KAFA YAPISI 600 YIL GERI OLAN BIR SEHIRE HIZMET EDECEKLER..

Avatar
murat 5 yıl önce

Harran universitesi yolunu sasirmislara kafasi cok karismislara bir deniz fenero gibi yol gosterecektir.. merhum demirel.. yil 1993..

Avatar
Harranlı Alim 5 yıl önce

Tüm Türkiye pür dikkat kesilmiş, Tüm Türkiyenin gözü kulağı bu atamalardaydı..

Avatar
Mircan 5 yıl önce

36