banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo

Harran Üniversitesinde 2. Çocuk Kampüsü Açıldı

 

Osmanbey yerleşkesinde çocuk kampüsünün açılış törenine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Necmettin Elmastaş, Öğretim Elemanları, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR
Açılış konuşmasına çocuk eğitimine verdikleri öneme değinen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; “ Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin geleceğidir. Bu yönde gösterdiğiniz gayretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim istikbalimizdir, devletimizin ebediyen devam etmesi için çocuklarımız bizim umudumuzdur. Buradaki eğitimin çok kaliteli olacağını, burada yetişen evlatlarımızın çok başarılı olacağını düşünüyorum. Çocuklarımızın iyi yetişmesine gayret edenlere desteğimiz tamdır” diye konuştu.

EVLATLARINIZI GÜVENLE BIRAKABİLİRSİNİZ
HARÜSEM bünyesinde açılan 2. Çocuk kampüsüne tüm çalışanların evlatlarını rahatlıkla bıraka bileceklerini söyleyen Harran Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Şerafettin Çelik; “Böyle bir mekânın kampüs sınırları içerisinde açılması bizim için iyi bir şanstır. Özellikle çalışan personelimiz açısından evlatlarını güvenle bırakabilecekleri, arzu edilebilecek bir eğitimi alabilecekleri bir merkezimiz olacaktır. Buradaki farklılık, akademik personelin burada eğitimde rol almasıdır” dedi.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Çocuk kampüsünün bölgede ilk olduğuna dikkat çeken Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necmettin Elmastaş; “ Bu kampüsün açılmasında özellikle en büyük katkıyı veren Sürekli Eğitim Merkezimizdir. Kampüs Yenişehir semtinde açıldığında beraber bir takım çalışmalar yaptık ve yaklaşık dokuz ay sonra bu kampüsümüzü de hizmete açtık. Bu kampüsler Şanlıurfa için çok önemlidir. Bölgede böyle bir kampüs yok, Güneydoğu Anadolu bölgesinde bir ilki gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

HARÜSEM İLKOKUL VE KOLEJİ AÇIYOR
Yeni açılan Çocuk Kampüsünün Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın sayılı çocuk yetiştirme merkezlerinden biri olarak tasarlandıklarını dile getiren HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan; “Burada alanıyla ilgili, üniversitedeki uzman hocalarımız eğitim verecekler. Resim, müzik, beden eğitimi hocalarımız eğitimde aktif rol alıyorlar. Burayı açmamızdaki asıl amaç hastanemizdeki personelimizin isteği oldu, personelimizin buraya sahip çıkmasını bekliyoruz” diyerek, Harran Üniversitesi bünyesinde ilkokul ve kolejimizin alt yapısını hazırlıyoruz. En kısa zamanda iki okulumuzu da açacaklarını dile getirdi.
Açılış sonrasında protokol üyeleri kampüsün içerisini gezdiler. Çocuklarla bire bir ilgilenen protokol üyeleri bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Faaliyet çocukların okuduğu şiir, dua ve özel gösterileriyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.