banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

HRÜ Sağlık Hizmetleri Myo’da Mezuniyet Heyecanı

 

Harran Üniversitesi Yenişehir kampüsünde bulunan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet Törenine Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, Daire Başkanları, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan AKAN, Öğretim Elamanları, Öğrenciler ve çok sayıda öğrenci ailesi katıldı.

Törende konuşma yapan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, sağlık elemanlarının vazgeçilmez ve çok ihtiyaç duyulan elmanlar olduğunu söyledi.
İnsana hizmetin en kutsal hizmet olduğuna değinen Rektör Prof. Dr. Taşaltın; “ Sağlık Bölümü mezunları kolay iş bulan mezunlardır. Sizler buradan mezun olduktan sonra değişil sağlık kuruluşlarında yardımcı sağlık hizmetlerinde çalışacaksınız. Buradan almış olduğunuz güzel eğitimle iş hayatında insanlara yardımcı sağlıklı olmalarına büyük katkı sağlayacağına olan inancımla siz mezun öğrencilerimize yeni hayatlarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Akan; düzenledikleri mezuniyet töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a, Daire başkanlarına öğrenci ailelerine katılımlarından dolayı teşekkürle başladı.

Müdür olarak atandığı ilk yılında çeşitli etkinlikler ve akademik faaliyetler düzenlediklerini söyleyen Prof. Dr. Akan; “En önemlisi okulumuz, Rektörlüğün onayıyla kendine ait binasına taşınmasıyla daha rahat bir ortamda eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yürütülmesi oldu. Ekip olarak büyük bir özveri ve gayretlerle eğitim çalışmalarımızı aksatmadan taşıma işlemlerini gerçekleştirdik. Bunun sonucu bugün yeni mezun olan öğrencilerimize, insanların çekinmeden hayatlarını teslim ettiklerinde, onların aldıkları eğitim ve edindikleri tecrübeyle gerekli müdahaleyi yapıp sağlıklarına kavuşmalarına katkıda bulunacaklarına güvenim tamdır. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılı olmalarını dilerim” dedi.

Mezuniyet Töreninde öğrenciler adına yüksekokul birincisi bir konuşma yaptı. Öğrenciler hep birlikte mezuniyet andını okudular.

Mezun olan öğrencilerden dereceye girenlere plaket verilirken, diğerlerine başarı belgeleri verildi. Yaklaşık 2 saat süren program öğrenciler büyük bir coşku ve heyecanla mezun olmanın sevincini keplerini fırlatmasıyla mezuniyetlerini kutlayarak töreni sonlandırdılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.