banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Fen-Edebiyat Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu-GÖRÜNTÜLÜ

 

Üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi, Spor Yüksekokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen törene, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Dekanlar, üniversite Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, Öğretim Elemanları, mezun olacak öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende, Fen-Edebiyat Fakültesine bağlı tüm bölümlerde dereceye girenlere başarı belgeleri ve plaketleri verildi.

GELECEKTE BİRER NEFERİMİZ OLACAKSINIZ
Törende konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “Sevgili öğrencilerim aileleriniz çalışıp didinip sizleri buraya gönderdi, sizler de onları mahcup etmeyip okulunuzu başarı ile bitirdiniz. Bugünde emeğinizin karşılığı olarak mezun oluyorsunuz. hepinizi yürekten kutluyorum. Burada aldığınız eğitimle gelecekte faydalı birer neferimiz olacaksınız. Hepinize yeni hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

BAŞARININ MEYVESİNİ BUGÜN ALACAKSINIZ
İnsanları eğitmek, onlara bir şeyler öğretmek işlerin en önemlisi, meşakkatlisi ve en uzun soluklu olanıdır, diyen Fen-Edebiyat Dekanı Prof. Dr. Mustafa Değirmenci; “Zahmetli, büyük sabır ve özveri isteyen bu işi, başarı ile tamamlayarak bugün meyvelerinizi almış durumdasınız. İşte sizlerin ürünü olan genç mezunlarımız, ne kadar gururlansanız azdır. Halen eğitimlerini sürdürmekte olan öğrencilerimizin ve genç mezunlarımızın yetiştirilmesinde en büyük paya sahip olan siz değerli Öğretim Elemanları arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN
Törende yaptığı konuşmada yeni mezun olan öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Dekan Prof. Dr. Değirmenci; “Sevgili Öğrenciler, bizler standartlarımızı zorlayarak sizleri temel bilimleri iyi bilen, toplum ve ülke yararına kullanmayı öğrenen ve kendine güveni tam olan bireyler olarak yetiştirmek için çalıştık. Bu çabalarımızı boşa çıkarmayacağınıza olan güvenim tamdır. Fakültemizde almış olduğunuz eğitimi küçümsemeyin, bu eğitim ile her güçlüğün üstesinden geleceğinize yürekten inanıyorum. Mezuniyet çok güzel bir duygudur. Bir o kadar da sorumluluk getirir. Hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyiniz. Ümit var olunuz. Hepinizi bu duygu ve düşüncelerle selamlıyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun. Hepinize yaşam boyu başarılar dilerim” dedi.
Coşkulu ve eğlenceli geçen tören, öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.