banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Harran Üniversitesi BESYO’dan Açıklama

Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2018 Özel Yetenek Sınavı Antrenörlük ikili öğretim sınav sonuçları, listeleri yayınlanırken sehven yerleştirme puanlarına göre sıralama yapılmadan yayınlanmış olup, hata fark edilince gerekli düzeltme yapılmıştır.
Konuyla ilgili açıklama yapan BESYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan şunları söyledi: Gerek sıralama yapılmadan yayınlanan listedeki gerekse sonradan düzeltilen listedeki bütün adayların TYT, AOBP, koşu derecesi ve öz geçmiş puanlarında en küçük bir değişiklik söz konusu değildir. 
Sınava giren hiçbir aday, puanının değiştiğini iddia edemeyeceği gibi, bir başka adayın da puanlarının değiştiğini iddia edemez. 
Sınava giren bütün adayların koşu dereceleri ve diğer puanları, kamera kayıtlarıyla ve yazılı evraklarla muhafaza edilmektedir. Bu konu ile ilgili asılsız iddialarda bulunanlar için itiraz yolu açıktır.
Sonuç olarak; teknik bir hatadan dolayı sadece antrenörlük ikinci öğretim sonuç listelerinde adaylar, yerleştirme puanına göre sıralanmamış olup söz konusu hata aynı saatte düzeltilmiştir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.