banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Urfa Balıklıgöl MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Harran İlahiyatta

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen panelde Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde var olan kardeşliği pekiştirildi. Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kurulduğundan bu yana ilk kez gerçekleştirilen "Üç Dilde Kardeşlik “ (Türkçe, Arapça, Kürtçe) paneli yoğun ilgi gördü.


Panele Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz moderatörlük yaptı. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe’nin Kürtçe konuşarak kardeşliği anlattığı panelde Doç. Dr. Atilla Yargıcı Türkçe ve  Doç. Ali İbrahim Ratıp da Arapça konuşarak kardeşliği anlattı. Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği  tarafından organize edilen panelde İlahiyat Fakültesi başta olmak üzere diğer fakültelerden de öğrenciler ve hocalar katılım gösterdi. Panel öğrenci ve hocalar tarafından olumlu karşılık buldu ve iyi temenniler dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.