banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Haraşo Hayatlar oyunu beğeni topladı

Şanlıurfa Siverek belediyesi tarafından organize edilen tiyatro etkinlikleri kapsamında  Adım Tiyatrosunun Haraşo Hayatlar adlı oyunu Siverekte  sahnelendi.

        ilçenin endüstri meslek lisesi tiyatro salonunda sergilenen tiyatro oyunu v büyük beğeni topladı.  Gündüz saatlerinde öğrencilere yönelik olarak ücretsiz sergilenen oyunu öğrenciler izlerken akşam saat 19:30 da yetişkinler izledi.  Bir çok önlü tiyatro sanatçısının rol aldığı gündelik ilişkiler içinde savrulan, standardını oluşturamayan, bu nedenle sürekli sorunlar içinde yaşayan, değişik kesimlerden insan tiplerinin canlandırıldığı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Yönetmenliğini Halit Akçatepenin yaptığı Adım Tiyatrosunun Haraşo Hayatlar adlı oyununda sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simaları Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Ayberk Atilla ve Tuncay Gürel ile Birgül Ulusoy, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Muzaffer Özdemir ve Yusuf Gölet rol aldı.

    Bir günde iki seansta sergilenen tiyatro oyuna ilgi gösterilirken bir çok vatandaş salonda yer olmadığı için tiyatro oyununu  izleyemedi.  Siverek belediyesinin adım tiyatroyu aynı oyun ile tekrar davet etmesini isteyen Siverek2li vatandaşlar  Siverekte tiyatro ve kültürel etkinliklerine önem veren Siverek ile buluşturan belediye başkanı Ali Murat Bucaka teşekkür etti.

    Siverek belediyesi kültür işleri müdürlüğü tarafından tarihi cudi paşa konağında tiyatro ekibine sıra gecesi düzenlendi. Sıra gecesinde eğlenen adım tiyatro ekibi yöresel türküler eşliğinde eğlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.