banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Haliliye Belediyesinden öğrencilere 'tercih' desteği

Haliliye Belediyesi, Öğrencilere Urfa City AVM ve Piazza’da stand açtı. Öğrencilere, bu standlarda Uzman Öğretmenler gözetiminde doğru tercih yapmaları için destek olunuyor.

Standları ziyaret edip, Rehber Öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Haliliye Belediye Başkan Vekili Halil Yetkin, Rehber Öğretmenlere teşekkür ederken, öğrencilere de başarılar diledi.
Öğrencilerimizi Rehberlik standlarına bekliyoruz
Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimize destek olmayı sürdüreceklerini belirten Haliliye Belediye Başkan Vekili Halil Yetkin, “İlimiz gençleri, YGS ve LYS tercihlerini yapmak üzere önemli bir kararı alma aşamasında olduklarından, gençlerimizin tercihlerini doğru biçimde yapabilmelerine destek sağlamak maksadıyla, Haliliye Belediyemiz tarafından ilimizde bulunan 2 önemli Alış Veriş Merkezinde (AVM’de), konusunda uzman Rehber Öğretmenler eşliğinde ‘Haliliye Belediyesi YGS-LYS Rehberlik Hizmeti’ standları kurulmuştur. Öğrencilerimiz, bu standlarda 15 -17 Temmuz 2014 tarihleri arasında saat 12:00 ila 22:00 arasında, tercihlerini uzman öğretmenlerimizin gözetiminde yapabileceklerdir. Gençlerimizi, profesyonel destek almak üzere Haliliye Belediyesi Rehberlik standlarına davet ediyoruz” dedi.

Bizim için çok önemli veriler elde edilmiş olacak
“Haliliye Belediyesi Size Soruyor” başlıklı bir anket çalışması da başlattıklarını belirten Başkan Vekili Halil Yetkin, “Bu anket çalışması ile ilçemizin sosyo-kültürel yapısının analiz edilerek Belediye hizmetlerinin yerindeliğini sağlayacağını düşündüğümüz vatandaş ve Belediye arasında arz-talep ilişkisinin önemine binaen bu anket çalışmasını da çok önemsiyoruz. Bu anket çalışmalarımız da 28 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecektir. Vatandaşlarımızın bu anket standımıza da ilgi göstermeleri bizim için çok önemli veriler ve aynı zamanda memnuniyet sağlayacaktır” diye konuştu.

Haliliye Belediyemize ve Rehber Öğretmenlerimize teşekkür
Rehberlik Hizmeti alan Öğrenciler ise, “Üniversite sınavını kazandık. Fakat sınav ardından yanlış tercih yapmanın kaygısını taşıyorduk. Haliliye Belediyesi tarafından Rehberlik Hizmeti sunulduğunu duyduk ve geldik. Uzman Öğretmenlerimiz doğru tercihimiz noktasında bizlere yardımcı oluyor. Bizlerde böylelikle yanlış tercih yapma kaygımızı atmış olduk. Bizlere bu imkânı sunan Haliliye Belediyemize ve bizlere destek olan rehber Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
LYS-YGS standlarında Rehber Öğretmenler Halit Zeren ve Ali Zengin öğrencilere yardımcı olurken, “Haliliye Belediyesi Size Soruyor” anket standında ise, Veteriner Hekim Müzeyyen Gelgeç, Sosyolog Elif Demir ve Müzeyyen Kendirci, standı ziyaret eden vatandaşlara dolduracakları anket konusunda yardımcı oluyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.