banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Haleplibahçede Hilton eylemi

Şanlıurfa SSK Kavşağı civarında yapılan Hilton Oteli inşaatı bitti. Son rütuşleri yapılan otel için çevre düzenlemesi yapılıyorken Haleplibahçe sakinleri yol kesti.

 

Otelin giriş kapısı karşısında bulunan kavşaklar ortadan kaldırılıyor ve yeni düzenleme yapıma çalışmaları sürerken Haleplibahçeye ayrılan yolun çok daraldığı ve otelin kendi menfaatleri için yolu gasp ettiğini ifade halk eylem yaptı.

Bir süre yolda toplanan halk daha sonra olaysız bir şekilde dağılırken endişeli bekleyişleri sürdüğünü ifade ettiler.

Konuyla ilgili konuşan haleplibahçe sakinlerinden Şerif Karademir; “Biz neler olduğunu anlayamadık. Yolumuz daralıyor ve yetkilerden tatmin edici cevaplar alamıyoruz. Bir an önce buraya nasıl bir düzenleme yapılacaksa görmek istiyoruz. Otel için koca bir mahalleliyi mağdur etmesinler” dedi.

Foto; Ahmet Akbaş, Haber; www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.