banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Halepli Bahçede alacak verecek kavgası

Haleplibahçe mahallesinde iki aile tarafından alacak verecek kavgası yaşandı polis olaylara müdahale etti

Kısa sürede büyüyen kavga mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşatırken; olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale etti.

Olay Haleplibahçe mahallesi 2394. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akraba oldukları öğrenilen iki aile tarafından alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre; “m.ç” alacak verecek yüzünden daha önce kavgalı olduğu  “ m.ç”  den öcünü almak için dayısı ile beraber “m.ç” nin evine baskın yaparak tehditler saçıp eline aldıkları tahta ve demir parçası ile dövmeye çalıştı; “m.ç” de karşılık verince kavga kaçınılmaz oldu.

Kısa sürede büyüyen kavga mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşatırken; mahalle sakinleri polis ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale ederek her iki taraf etkisiz hale getirildi.

Olayda her iki tarafta ufak çaplı yaralanma olduğu öğrenildi.

Edessa TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.