banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

HAKİM VE SAVCILARA ONUR PLAKETİ

Yaklaşık iki yıldan bu yana Hilvan adliyesinde görev yapan ve atamaları çıkan hâkim ve savcılara belediye başkanı Aslan Ali Bayık tarafından onur plaketi verildi.

 

Bu hafta içerisinde Hilvan'dan ayrılacak olan ve Hilvan adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görevini tamamlayan Koray Demirci ve Hacı Sarıgüzel ile Hâkim olarak görevini tamamlayan Dilek Akçaoğlu kendileri adına düzenlenen ve üzerinde " İlçemizde Yapmış Olduğunuz Hizmetten ve Üstün Başarılarınızdan Dolayı Teşekkür Ederim" yazılı onur plaketlerini Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık'ın elinden aldılar.

Onur plaketi alan hâkim ve savcılar belediye başkanına gösterdiği nezaketten ötürü kendisine teşekkür ederek başarıları çalışmalarının devamını dilediler. Bayık " ilçede görevlerini tamamlayarak çeşitli illere atanan hukukçulara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.(Metin DOGRUYOL)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.