banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hafta sonu 'LYS ve YGS kurslarına yoğun katılım

Destekleme ve Yetiştirme Kursları’ndan faydalanan öğrencilerin sınava girdikleri Bingöl Öğretmen Serkan Akyaz İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, öğrencilerle sohbet ederek başarı diledi.

Ortaöğretim kurumlarından mezun öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarında LYS ve YGS’ye hazırlanan 422 öğrencinin faydalandığını ifade eden Sarı, "Bu öğrencilere 8 saat Cumartesi, 8 saat ise Pazar günü olmak üzere Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden haftada 16 saat kurs verilmektedir.” dedi.

Öğrencilere, bu tatil günlerinde harcadıkları emeğin boşa gitmeyeceğini söyleyen Sarı, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için var olan imkanları sonuna kadar kullanıyoruz. Size sunulan bu imkanı en iyi şekilde kullanmak için, hafta sonu tatile rağmen, burada bir emek harcıyor olmanız, sizi daha güzel bir geleceğe taşıyacaktır. Burada harcadığınız emeğin boşa gitmeyeceğini biliniz. Bilgiyle kuşanmak daha güzel yarınlara, hızla ve emin adımlarla gitmek demektir. Sizi gösterdiğiniz bu çabadan dolayı kutluyorum, başarınızın devamını diliyorum. Hafta sonunuzu öğrenmeye ayırmakla kendinizi, çalışmadan geçiren arkadaşlarınızdan daha şanslı konuma getirdiniz. Bu kurslarda görev alan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kurslarea önemli oranda öğrenci katılımı sağlandığını dile getiren Sarı, öğrencilerin LYS ve YGS’ye erken hazırlanmanın avantajı ile kendilerine özgüven duyduklarını söyledi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.