banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Habib Arslan'a silahlı saldırı

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan, akşam saatlerinde eve giderken, henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

 

Olay 22. 00 sıralarında meydana geldi. AK Partiden milletvekilliği aday adayı olan ve Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcılığı ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı yapan Habip Arslan, akşam saatlerinde evine giderken henüz kimlikleri tespit edilemeyen kişi veya kişilerce başka bir otomobilden ateş edildi. Olayda Arslan’ın içinde bulunduğu otomobile 7 kez ateş edildi. Kurşunların isabet ettiği Habip Arslan OSM hastanesine kaldırılırken saldırganların izlerini kaybettirdiği bildirildi.

 

Silahlı saldırı üzerine Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye çalışanları ile Mersavi aşiretine mensup yakınları hastaneye akın etti.

 

Silahlı saldırı olayı ile ilgili soruşturma başlatan polis kaçan şahısların kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

 

BALIKLIGÖL YÖNETİM KURULU olarak bu menfur saldırıyı kınıyor, Habib Arslan'a geçmiş olsun diyoruz.  Haber; Ali Demir / www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.