banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Güvendiris ve Hasırlı köyleri; Yolumuz yapılsın

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bazı köylüler yollarının bozuk olmasından yakınarak yetkililerden konun çözüme kavuşturulmasını istediler.

 

Güvendiris, Hasırlı, ve diğer köy yollarının yıllardır bozuk olduğunu dile getiren köylüler, "Köyümüzün yolunu bilmeyen siyasetçiler sadece seçim dönemlerinde gelip yolumuzun bozuk olmasını fırsat bilerek bize karşı koz olarak kullanıyorlardı; ama biz halk olarak artık geçmişin geçmişte kaldığını hatırlatarak bunun geleceğinin de olduğunu buradan hatırlatmak istiyoruz." Diye dert yandılar.

 

M.K isimli vatandaş ise; “Yetkililere yollarımızın yapılması için müracaat ettiğimizde bize yollarınızın asfaltlı olduğu gözükmektedir, deniliyor biz bu çelişkiler yumağını anlamış değiliz,  derhal bunun gereğinin yapılmasını gerektiği kanısındayız" dedi.

 

 Bundan kaç yıl önce bazı siyasetçilerin yolunuzu yapıyoruz diyerek gösteriş amaçlı iş araçlarını bir kaç günlüğüne köye getirdiğini hatta o kişinin araçlar önünde basına poz verdiğini söyleyen köy halkı “artık bunlara inanmıyoruz” dediler.

 

Ayrıca kış aylarında hastalarını merkeze götürmek için bin bir sıkıntı çektiklerini de dile getiren köylüler, "Yollarımızda oluşan çukurlardan dolayı balık tutar hale geldik." diye konuştu. Yolun kötü olmasından dolayı zaman zaman trafik kazasının meydana geldiği sözlerine eklediler.

Veysel Gökçen / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.