banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Güvenç: Şanlıurfa'da Okumayan Hiç Bİr Çocuk Kalmasın
Vali Yardımcıları Oğuz Şenlik ve Ramazan Seçilmiş ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ile birlikte öğrenci evini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç, evlerinden ve ailelerinden uzakta eğitim öğretimlerini sürdüren öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında evde bulunan Abdülkadir Yılmaz,  Abit Demir, Hüseyin Badıllı, Abdülkadir Doğan ile Osman Yetim isimli öğrencilerin herhangi bir sıkıntılarının ve kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığını soran Vali Güvenç, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını eğitim öğretimlerini sürdürmelerini istedi. Şanlıurfa’da okumayan bir tek çocuğun kalmamasını istediklerini ve bunun için çalıştıklarını kaydeden Vali Güvenç, “Derslerinize çok çalışın. Şanlıurfa ve Türkiye’nin yarınları sizlersiniz. Bir sıkıntınız olduğunda bizlere ulaşın. Sürekli sizlerin yanındayız” dedi.

Vali Güvenç’in ziyaretinden oldukça memnun kalan öğrenciler, derslerine çok çalışıp okuyacaklarına dair Vali Güvenç’e söz verdiler. Öğrencilerin ikram ettiği çayı içen Vali Güvenç ve beraberindekiler bir süre sonra evden ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.